جعبه مخابراتی در انواع مختلف تولید می شود و به نام های جعبه پست مخابراتی یا باکس مخابراتی هم می شناسند. از جعبه های مخابراتی برای تقسیم بندی ظرفیت کابل ورودی از نوع برق یا تلفن استفاده می کنند تا برای مشترکین یا یوزرها قابل کاربرد باشد. در این مطلب به طور کامل به این موضوع پرداخته شده است.
جعبه مخابراتی که به نام های پست مخابراتی یا باکس مخابراتی هم شناخته می شود باکس هایی هستند که در جنس های مختلف برای کابل کشی برق و تلفن کاربرد دارد. در واقع چون نمی توان از یک کابل برق یا تلفن با ظرفیت بالا به شکل مستقیم استفاده کرد از این جعبه های مخابرات استفاده می کنند تا این ظرفیت بین گیرنده های مختلف تقسیم شود. در این مطلب به انواع، جنس و ویژگی های جعبه پست مخابراتی بیشتر توضیح خواهیم داد.
با توجه به تعریف ارائه شده از جعبه مخابراتی، باید یک نقطه یا مکان مخصوص به عنوان مکان تقسیم در نظر گرفته شود تا از این نقطه، کابل برق یا تلفن به مشترکین یا یوزرها داده شود. به همین دلیل برای تقسیم یک کابل برق یا تلفن با ظرفیت بالا در یک کوچه، منطقه یا حتی بین یوزرهای مختلف یک سازمان یا شرکت کاربرد دارد.
در واقع کاربرد جعبه مخابراتی این است که امکان استفاده از ظرفیت ورودی بالای کابل برق یا تلفن را برای یک منطقه فراهم می کنند. از طرفی با توجه به نوع شرایط آب و هوایی از جنس های مناسب استفاده می کنند تا علاوه بر قابلیت تقسیم کنندگی ظرفیت کابل ورودی، نقش محافظتی هم برای کابل ها داشته باشد.
هر یک از جعبه ها یا باکس های مخابراتی ساختاری دارند و به عبارتی از اجزای مختلفی تشکیل شده اند. اجزا و ساختار جعبه های مخابراتی شامل:
بسته به نوع ترمینال مورد استفاده در پست های مخابراتی نوع اتصالات زوج سیم ها نیز متفاوت است. به عنوان مثال در ترمینال های پیچی، زوج سیم ورودی از زیر پیچ بسته می شوند و زوج سیم خروجی روی پایه متناظر روی ترمینال پیچی بسته می شوند.
اما در صورتی که از ترمینال کروز استفاده شده باشد، ابتدا زوج سیم ها با قیچی کروز روی پایه بالایی پرس می شوند و زوج سیم خروجی هم روی پورت پایینی قیچی می شوند. معمولا ترمینال های کروز رایج تر هستند.
جعبه پست مخابراتی برحسب موارد مختلف تقسیم بندی می شود. در این قسمت به این دسته بندی ها و انواع هر یک می پردازیم. جعبه های پست مخابراتی از لحاظ جنس ساخت بدنه به سه دسته تقسیم می شوند:
جعبه مخابراتی از لحاظ محیط و فضای مورد استفاده به دو نوع تقسیم می شود:
به همین دلیل شرکت ها و سازمان های مختلف قبل از خرید جعبه مخابراتی باید مکان دقیق نصب و شرایط آن را به طور کامل بررسی کرده و سپس اقدام نمایند تا در طی چندین سال استفاده از بین نروند.
دسته بندی دیگری هم برای پست های مخابراتی وجود دارد که طبق آن، براساس زوج سیم های ارتباطی به انواع مختلفی تقسیم می شوند. به عنوان مثال برخی از این باکس های مخابراتی ظرفیت 30 زوج و برخی 400 زوج دارند که در ظرفیت بسیار بالا از شاسی دست یا کافو استفاده می کنند.
به همین دلیل موقع فروش جعبه تقسیم مخابراتی، محصول را به صورت «پست 200 زوج پلاستیکی بارانی» معرفی می کنند که به معنای پست مخابراتی با ظرفیت 200 زوج سیم ارتباطی و با بدنه پلاستیکی با قابلیت نصب در محیط بیرون می باشد. مشتریانی که با این اصطلاحات آشنایی دارند دقیقا متوجه می شوند که برحسب نیاز، بهترین گزینه برای خرید کدام است.
قیمت جعبه تقسیم مخابراتی ثابت نیست و براساس نیاز سازمانی و شرکتی شما تعیین می گردد. به طور کلی قیمت این محصولات طبق موارد زیر تعیین می شوند:
جهت مشاوره و خرید جعبه مخابراتی می توانید با مشاوران و کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید. همچنین جهت خرید آنلاین انواع محصولات شرکت پتروکاسپین به سایت اینترنتی pcp.ir مراجعه نمایید.
تماس جهت مشاوره و خرید جعبه مخابراتی : ۰۲۱۴۱۸۰۵۵۵۵