ساختمان های صنعتی و اداری معمولا بیشترین نیاز را به استفاده از سینی کابل برق دارند. زیرا این محیط ها از سیم کشی های متعددی برخوردار بوده و همین مسئله حساسیت مراقبت از آنها را بالا می برد. اما برای نصب سینی ها، لازم است برخی اتصالات سینی کابل برق نیز استفاده شود.
پس شناخت این اتصالات می تواند در زمان نصب سینی های کابل، بسیار لازم و ضروری به شمار رود. اتصالات سینی کابل برق در اصل وظیفه دارند کمک کنند تا سینی های کابل برق در مکانی مناسب و بدون خطر نصب شوند. ما نیاز داریم که این سینی ها را بر روی دیوار، یا سقف نصب کنیم.
پس برای اتصال سینی های کابل، به تجهیزات خاصی نیاز خواهد بود. حتی ممکن است در طول کار لازم باشد مسیر سیم کشی کابل ها را تغییر دهیم. سینی ها به دلیل داشتن ابعاد خاص، در هر محیطی کارایی ندارند. مگر این که از اتصالات سینی کابل برای نصب آنها استفاده شود.
گوشه های ساختمان یا مسیر انشعابات، مناطقی هستند که نیاز به اتصالات سینی کابل دارند. این مسیر ها را نمی توان تنها با سینی های کابل برق پوشش دهی نمود. باید از تجهیزات دیگری نیز برای آنها استفاده کرد. با ما همراه باشید تا با مهمترین تجهیزات و اتصالات سینی های کابل آشنا شویم.
هر مدل از اتصالات سینی کابل ، برای محیط خاصی استفاده می شود. پس بهتر است با نمونه های مختلف این دسته از تجهیزات و اتصالات آشنا شوید. تا در زمان پوشش دهی کابل های برق بدانید نیاز به کدام یک از اتصالات سینی کابل خواهید داشت. نمونه های مختلف اتصالات عبارتند از:
این اتصالات در اصل نوعی سینی های کابل مشبک هستند، که وظیفه دارند از کابل ها و سیم های ساختمان محافظت نمایند. این براکت ها به منظور تفکیک و تقسیم نمودن کابل ها در طول های مختلف، استفاده می شوند. زمانی که در محیط های مشخص از سینی های کابل استفاده می کنید، لازم است برخی اتصالات سینی کابل برق را نیز به همراه داشته باشید.
براکت ها هم به صورت فلزی و هم به صورت پی وی سی تولید می شوند. از این رو بسته به محیط مورد نظرتان می توانید از آنها استفاده کنید. اصولا ابعاد این براکت ها 2 متری و 3 متری هستند. ضد آب بوده و به صورت آبکاری گرم در عمق داغ تولید می شوند.
براکت ها به عنوان نمونه ای از اتصالات سینی کابل برق با پیچ و مهره فنردار به صورت شکل U استفاده می شوند. تا سینی کابل های برق بر روی آنها قرار گیرند. می توان علاوه بر براکت ها از سی چنل یا سی ریل نیز برای نگهداری از سینی های کابل استفاده کرد.
ساپورت های سینی کابل ، که در اصل نمونه ای از اتصالات سینی کابل برق به شمار می روند، وظیفه نگهداری سینی های کابل بر روی دیوار و سقف را بر عهده دارند. این دسته از ساپورت ها به دو مدل مختلف تقسیم می شوند. مدل دوبل پیوسته و مدل دو تکه قابل تنظیم.
ساپورت های سینی کابل به گونه ای طراحی و تولید شده اند، که قابلیت آن را داشته باشند سینی کابل برق را با هر وزنی بر روی خود نگه دارند. یک نمونه از این ساپورت ها دو طرفه هستند که برای هدایت لوله های برق نردبان کابل استفاده می شوند.
حتما شاهد سینی های کابل برق در کارخانه ها و ساختمان های صنعتی بوده اید. این سینی ها معمولا زیر سقف نصب می شوند و از آن محیط عبور می کنند. پایه های سقفی که از نمونه اتصالات سینی کابل برق به شمار می روند، در اصل به جهت انتقال سینی های کابل از زیر سقف استفاده می شوند.
این پایه ها قادر هستند بر حسب ارتفاع سقف و موقعیت سقف تنظیم شوند. می توانید بسته به میزان و حجم سیم ها و کابل ها، ارتفاع و فاصله سینی کابل برق از سقف را با استفاده از پایه های سقفی تعیین نمایید. از پایه های سقفی برای محیط های مختلفی استفاده می شود.
از جمله محیط هایی که دارای سقف بتنی یا عرشه فولادی هستند. این نمونه از اتصالات سینی کابل برق به دلیل مقاومت بالایی که دارند، بهترین انتخاب برای این دسته از سقف ها به شمار می روند.
پایه های سقفی خود از دو بخش پلیت و ستون U یا L شکل تهیه می شوند. بسته به میزان وزنی که باید تحمل کنند، در محیط های مختلف از آنها استفاده می کنند. معمولا از میان اتصالات سینی کابل برق پایه های L شکل نسبت به پایه های U شکل از مقاومت بیشتری برخوردار هستند. زیرا دارای ضخامت بیشتری هستند.
حتما در ساختمان های مختلف شاهد ستون هایی بوده اید که یا به صورت یک طرفه هستند، یا به شکل دوبل. در این دسته از ستون ها نیاز است دو لاین سینی یا بیشتر استفاده شود. نمی توان سینی های کابل برق را به راحتی در چنین محل هایی استفاده کرد. مگر این که اتصالات مناسبی انتخاب شود.
پس در چنین محلی باید از اتصالات سینی کابل برق استفاده کرد. براکت هایی که با فاصله 1 تا 1.5 متری در چنین محل هایی نصب می شوند، بهترین راهکار برای انتقال سینی های کابل خواهند بود. برخی از افراد دیگر، برای اتصال دو شاخه سینی کابل از رابط های سینی استفاده می کنند. که به دو صورت رابط کفی و رابط بغل بند استفاده می شوند.
این رابط ها را می توان به راحتی با استفاده از پیچ و مهره و واشر به سینی های کابل برق متصل نمود. همچنین می توانید در محل هایی که به تقاطع سینی می رسید، مثلا در گوشه های ستون دیوار، از زانوهای 90 درجه یا 45 درجه استفاده کرد.
زانو ها به عنوان اتصالات سینی کابل برق، خود به دو دسته زانوی 90 درجه عمودی و افقی تقسیم می شوند. که مجددا این زانو ها نیز خود به دسته های بیرونی و درونی دسته بندی می گردند. باید زاویه دقیق بین دو سینی را به دست آورید تا بدانید از کدام زانو استفاده کنید.
پیشنهاد می شود با برقراری تماس با کارشناسان در زمینه ی فروش اتصالات سینی کابل برق ، پس از دریافت مشاوره و اطلاعات لازم، اقدام به خرید محصول مورد نظر خود نمایید.
تلفن تماس : 41805555-021