پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • info@pcp.ir
  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۴۲

پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۴۱۸۰۵۵۵۵

ترانکینگ پارتیشن دار گالوانیزه؛ قابلیت نصب جعبه پریز

ترانکینگ پارتیشن دار گالوانیزه؛ قابلیت نصب جعبه پریز

ترانکینگ پارتیشن دار

Cable trunking partition

ترانکینگ پارتیشن دار از ورق گالوانیزه گرم یا سرد و با توجه نوع جنس ورق مورد نیاز جهت کانال کشی ترانکینگ پارتیشن دار تولید می گردد. ترانکینگ در واقع همان سینی کابل ولی در سایت های محدود جهت کابل کشی در دیوار استفاده می شود. ترانکینگ بصورت بدون پانچ و درب دار تولید می گردد. از مهم ترین موارد در انتخاب ترانکینگ  تعداد پارتیشن یا محفظه داخل ترانکینگ است که به وسیله دیوایدر از جنس خود ترانکینگ از هم جدا می شود.

جهت تولید ترانکینگ  از ورق گالوانیزه گرم و سرد و  در ضخامت های 1 میل الی 1.5 میل استفاده می شود .

شرکت کاسپین پایپ تولید کننده انواع ترانکینگ پارتیشن دار و اتصالات مربوطه در سایزها و ضخامت های مختلف ، توانایی تولید ترانکینگ گالوانیزه را در ابعاد سفارشی را نیز دارا می باشد.

اتصالات ترانکینگ پارتیشن دار به وسیله پیچ و مهره به هم اتصال پیدا می کنند.

هنگامی که می خواهیم ترانکینگ را انتخاب می کنیم می بایست اندازه عرض و ارتفاع مشخص گردد. مثلا عرض 30 سانت و ارتفاع 4 سانت با ورق 1.5 میلیمتر با دو محفظه

ترانکینگ پارتیشن دار در عرض های 10 ، 15 ، 20 ، 25 ، 30 ، 40 ، 50 و 60 سانتیمتر و در ارتفاع های 4 ، 5 ، 6 ، 8 ، 10 و 15 سانت و در طول های 2 الی 3 متری تولید می گردد. معمولا می توان در سفارش ترانکینگ جهت افزایش مقاومت نصب ، لبه ترانکینگ را بصورت 6 خم انتخاب نمود.

در چه مواقعی میتوان از ترانکینگ پارتیشن دار استفاده کرد؟ 

ترانکینگ پارتیشن دار یکی از پرکاربردترین قطعات پشتیبانی کابل میباشد. اما سوال اصلی اینجاست که با توجه به وفور تجهیزات هدایت کننده کابل مانند سینی‌ها، نردبان‌ها، داکت‌ها، لوله های برق و غیره در چه شرایطی میتوان از ترانکینگ‌ها استفاده کرد و نوع کاربری آنها به چه صورت می‌باشد. برای پاسخ به این سوال باید یکسری المان های فنی و تخصصی را مدنظر قرار دهیم. اینکه ما برای هدایت کابل‌ها مسیرهای متفاوتی را انتخاب میکنیم. امکان دارد شما بخواهید کابل‌ها را از سطوح نزدیک دیوار، بخش کف، حالت توکار، روکار یا مرکز سازه هدایت کنید. 

همه اینها تجهیزات پشتیبانی خاص خود را میطلبد و باید انتخاب دقیقی داشته باشیم. به عنوان قاعده کلی ترانکینگ‌ها هم به صورت دیواری و هم به صورت کف یا دفنی طراحی و ساخته شدند. اصولا اگر شما میخواهید که کابل‌ها را از بخش کف سازه عبور دهید یا مسیر آنها را از دیوارها انتخاب کنید میتوانید به گزینش ترانکینگ دیواری و ترانکینگ دفنی بپردازید.

 نمونه های ذکر شده یعنی نوع دیواری و همچنین ترانکینگ های کفی با یکدیگر فرق دارند و معمولا مدلهایی که در کف سازه استفاده می‌شوند مقاومت و استحکام بیشتری دارند و به همان نسبت می‌توانند نیروهایی که ناشی از وزن عوامل محیطی است را تحمل کنند. قیمت ترانکینگ فلزی نیز براساس موقعیت نصب آن و ویژگی هایی که دارد تعیین خواهد شد.

استفاده از پارتیشن در ترانکینگ با چه هدفی انجام می‌شود؟

استفاده از پارتیشن در ترانکینگ با چه هدفی انجام می‌شود؟ 

ترانکینگ هایی که در بخش کف سازه نصب و اجرا می‌شوند میتوانند در نمونه های ساده و بدون پارتیشن یا اینکه در مدل های پارتیشن دار باشند. این لغت در لاتین یعنی تفکیک و جدا شدگی است. بدان معنا که در داخل بستر ترانکینگ میتوانید ورق‌ها و لبه هایی را ببینید که به تعداد دو الی سه بخش باعث تفکیک محفظه داخلی این قطعات شدند. مزیت های بسیار زیادی را میتوان برای این مورد ذکر کرد که مهمترین آن امنیت کابل‌ها است.

زمانیکه شما در داخل ترانکینگ بخش بندی یا تفکیک را برای هدایت کابل‌ها دارید میتوانید کابل هایی که ویژگی یکسانی دارند را در یک قسمت پارتیشن و دیگر کابل‌ها را در بخش های دیگر ترانکینگ پارتیشن دار قرار دهید. این کار نه تنها نظم کابل کشی را افزایش میدهد بلکه شما بهتر میتوانید شبکه کابل کشی خود را مدیریت کنید و در صورت بروز عیب یا نقص فنی به سرعت آنها را برطرف کنید.

امروزه زمانی که میخواهید در کف های کاذب به نصب و اتصال ترانکینگ‌ها بپردازید اصولا نمونه های پارتیشن دار بسیار مناسب تر از مدل های ساده است. البته اگر میخواهید تعداد کابلهای زیادی را از کف سازه انتقال دهید. این ورق هایی که در داخل ترانکینگ استفاده می‌شوند ناهمواری ندارند و به صورت کاملا صاف و بدون آسیب رساندن به کابل‌ها نصب شدند. 

برای نصب ترانکینگ پارتیشن دار دفنی چه مراحلی طی می‌شود؟ 

قبل از آنکه بخواهیم به نصب ترانکینگ پارتیشن دار دفنی بپردازیم ابتدا باید نقشه و نوع معماری شبکه مشخص شود. با این کار نظم کاری شما افزایش پیدا می‌کند و می‌دانید که به چه تعداد شاخه های ترانکینگ و اتصالات احتیاج دارید. طبیعتا هر چقدر مساحت سازه افزایش پیدا کند به همان نسبت لازم است از لوازم بیشتری استفاده کنیم.

زمانی که تعداد شاخه های ترانکینگ همچنین اتصالات آنها خریداری شده اند باید آنها را با قطعات اتصال دهنده خود که غالبا از نوع پیچی هستند به کف و سایر سطوح سازه که باعث پایدار نگه داشتن آنها می‌شود نصب کنیم.

 اتصالات بین ترانکینگ پارتیشن دار شامل زانوی ترانکینگ، سه راهی‌ها و چهارراهی‌ها هستند. همانند انواع شبکه های سینی کابل، هیچ نوع رایزری یا زانوهای عمودی وجود ندارند. زیرا کاملا مسطح در کف سازه کارگزاری می‌شوند. از آنجایی که جعبه پریز برق یکی از تجهیزات رایج برای نصب روی سطح سازه است بهتر است محفظه هایی که لازم است این جعبه‌ها نصب شوند را روی ترانکینگ‌ها مشخص کنیم. با این کار به راحتی میتوانید از بخش کف نیز به جریان برق دسترسی داشته باشید. 

بهترین متریال که برای ساخت ترانکینگ دفنی استفاده می‌شود چیست؟ 

در حال حاضر بهترین متریالی که میتوان برای ساخت چنین قطعات ارزشمندی استفاده کرد همان ورق های فولادی هستند. بسیاری از افراد تصور می‌کنند شرکت های تولیدکننده مختلف از ورق های آلومینیومی برای ساخت این قطعات استفاده خواهند کرد. اما به هیچ عنوان اینگونه نیست. زیرا کف سازه متحمل تنشهای بسیاری است و هر گونه نیروی وزن می‌تواند فشار زیادی را به این محفظه های فلزی دارای کابل برق وارد کند. 

پس اگر از فلزات و آلیاژهای نرم و ساختار آسیب پذیر استفاده کنیم طبیعتا نمیتوان امنیت ایده آلی که مدنظر داریم را فراهم کنیم. پس گروه های تولیدی ورق فولادی یا استیل که دارای پوشش گالوانیزه گرم هستند را بیشتر ترجیح میدهند و با کنترل ضخامت آن نه تنها وزن شاخه های ترانکینگ پارتیشن دار را کاهش میدهند بلکه به دلیل پر کربن بودن آلیاژ فولاد دارای بیشترین استحکام و مقاومت خواهند بود. ورق هایی که، به راحتی دچار خوردگی و زنگ زدگی نمی شوند و بهترین کارایی را در بلندمدت خواهند داشت. 

دیگر مدل های ترانکینگ برای پروژه های کابل کشی

دیگر مدل های ترانکینگ برای پروژه های کابل کشی 

در کنار مدل های ترانکینگ پارتیشن دار دفنی که در کف سازه نصب می‌شوند نمونه های دیگری نیز طراحی و ساخته شده اند که به صورت دیواری هستند. البته این نوع ترانکینگ‌ها نیز ساخته شده از ورق های فولادی هستند. اما ابعاد و سایزبندی آن‌ها متفاوت است و حتی از وزن کمتری نیز برخوردار هستند. زیرا باید در دیواره سازه نصب شوند.

 نمونه دیگر، ترانکینگ های پلیمری با جنس pvc هستند که در سطح خود سوکت های پریز و کلید را دارند. از آنجایی که سطوح دیواری غالبا کمتر از کف سازه در معرض تنشهای فیزیکی قرار دارند پس استفاده از متریال پلیمری برای ساخت این نوع ترانکینگ‌ها منطقی خواهد بود. تفاوت اصلی این ترانکینگ‌ها با داکت های مختلف این است که ترانکینگ پلاستیکی قابلیت نصب کلید و پریز را دارد حالا که بر روی داکت‌ها این امکان وجود ندارد. حال آنکه بدنه اینها نیز کاملا عایق برق است. 

ترانکینگ پارتیشن دار

پارامترهای مهم در انتخاب ترانکینگ پارتیشن دار

  • عرض ترانکینگ به سانتیمتر یا میلیمتر
  • ارتفاع ترانکینگ به سانتی متر یا میلیمتر
  • طول ترانکینگ به سانتیمتر
  • ضخامت ورق ترانکینگ
  • نوع پانچ دار یا بدون پانچ بودن ترانکینگ
  • نوع ورق گالوانیزه سرد یا گرم

جهت اتصالات ترانکینگ پارتیشن دار به همدیگر و کانال کشی کابل نیاز به اتصالات مختلفی می باشد که در زیر به برخی از اونها اشاره می شود. همچنین جهت نصب ترانکینگ به هم از رابط ترانکینگ استفاده می شود که به وسیله آنها می توان ترانیکینگ ها را به هم اتصال داد .

از مهمترین و پرمصرف ترین اتصالات ترانکینگ پارتیشن دار می تواند به چهارراهی ترانکینگ ، سه راهی ترانکینگ ، جعبه کف خواب ، مسدود کننده ترانکینگ ، قطعه اتصال دهنده ترانکینگ و  پیچ و مهره کله قارچی اشاره نمود.
جهت مشاوره و خرید محصول می توانید با مشاوران و کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید. همچنین جهت خرید آنلاین انواع محصولات شرکت پتروکاسپین به سایت اینترنتی pcp.ir مراجعه نمایید.

مشاوره و خرید : ۰۲۱۴۱۸۰۵

 

مقالات


اطلاعات تماس