پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • info@pcp.ir
  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۴۲

پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۴۱۸۰۵۵۵۵

باکس ترانکینگ پریز

باکس ترانکینگ پریز

باکس ترانکینگ پریز

Duct trunking

باکس ترانکینگ پریز از upvc  و با توجه نوع جنس ورق مورد نیاز جهت کانال کشی ترانکینگ تولید می گردد. باکس ترانکینگ در واقع همان سینی کابل ولی در سایت های محدود جهت کابل کشی در دیوار استفاده می شود. ترانکینگ بصورت بدون پانچ و درب دار تولید می گردد. از مهم ترین موارد در انتخاب ترانکینگ کفی تعداد پارتیشن یا محفظه داخل ترانکینگ است که به وسیله دیوایدر از جنس خود ترانکینگ از هم جدا می شود.

جهت تولید باکس ترانکینگ از upvc  و  در ضخامت های 1 میل الی 1.5 میل استفاده می شود .

شرکت کاسپین پایپ تولید کننده انواع باکس ترانکینگ و اتصالات مربوطه در سایزها و ضخامت های مختلف ، توانایی تولید باکس ترانکینگ پریز را در ابعاد سفارشی را نیز دارا می باشد.

باکس ترانکینگ به وسیله پیچ و مهره به هم اتصال پیدا می کنند.

هنگامی که می خواهیم باکس ترانکینگ را انتخاب می کنیم می بایست اندازه عرض و ارتفاع مشخص گردد. مثلا عرض 30 سانت و ارتفاع 4 سانت با ورق 1.5 میلیمتر با دو محفظه

ترانکینگ کفی در عرض های 10 ، 15 ، 20 ، 25 ، 30 ، 40 ، 50 و 60 سانتیمتر و در ارتفاع های 4 ، 5 ، 6 ، 8 ، 10 و 15 سانت و در طول های 2 الی 3 متری تولید می گردد. معمولا می توان در سفارش ترانکینگ کفی جهت افزایش مقاومت نصب ، لبه ترانکینگ را بصورت 6 خم انتخاب نمود.

باکس ترانکینگ پریز‎

پارامترهای مهم در انتخاب باکس ترانکینگ

  • عرض باکس ترانکینگ به سانتیمتر یا میلیمتر
  • ارتفاع باکس ترانکینگ به سانتی متر یا میلیمتر
  • طول باکس ترانکینگ به سانتیمتر
  • ضخامت ورق باکس ترانکینگ
  • نوع پانچ دار یا بدون پانچ بودن باکس ترانکینگ

جهت اتصالات ترانکینگ کفی به همدیگر و کانال کشی کابل نیاز به اتصالات مختلفی می باشد که در زیر به برخی از اونها اشاره می شود. همچنین جهت نصب ترانکینگ به هم از رابط ترانکینگ استفاده می شود که به وسیله آنها می توان ترانیکینگ ها را به هم اتصال داد .

از مهمترین و پرمصرف ترین اتصالات ترانکینگ کفی می تواند به چهارراهی ترانکینگ ، سه راهی ترانکینگ ، جعبه کف خواب ، مسدود کننده ترانکینگ ، قطعه اتصال دهنده ترانکینگ و  پیچ و مهره کله قارچی اشاره نمود.

موقعیت بکارگیری از باکس ترانکینگ پریز

باکس ترانکینگ پریز علاوه بر آن که دارای ویژگی های حفاظتی برای سیم ها و کابل های برق می باشد از لحاظ موقعیت نصب نیز، یکسری شرایط خاص دارد. به طور کلی شما می توانید این باکس های ترانکینگ را به حالت روکار بر روی سطوح دیواری در یک ارتفاع مشخص نصب کنید.

ترانکینگ پریز برق به جهت داشتن اتصالات مختلف، بر روی سطوح دیواری هیچگونه محدودیت اتصال ندارند. کلیه تغییر زوایا در گوشه های دیوار، این باکس ها را برای برقراری اتصالات ایمن دچار مشکل نمی کند.

در نتیجه شما می توانید مسیر هدایت سیم های الکتریکی را به راحتی بر روی دیوار مشخص کنید تا از این طریق ایمن ترین پروسه انتقال جریان برق را در مجموعه خود داشته باشید.

آنچه که در فرایند نصب باکس ترانکینگ پریز اهمیت دارد این است که شما بتوانید موقعیت به کارگیری آنها را به گونه ای بر روی سطوح انتخاب کنید که هم از لحاظ نمای ظاهری تاثیر مثبتی در محیط بگذارند و هم اینکه در کوتاهترین مسیر عملیات هدایت سیم ها انجام شود.

باکس ترانکینگ پریز

استفاده از پریز و سوکت در هر نقطه‌ای از باکس ترانکینگ پریز

یکی از ویژگی های ارزشمندی که باکس ترانکینگ پریز دارد این است که شما می توانید در هر نقطه از سطح آن به نصب انواع پریز و سوکت شبکه بپردازید. پریزها همانطور که می دانید قطعاتی هستند که به عنوان یک انشعاب گیر اساسی وظیفه انتقال جریان برق به بیرون از باکس را برعهده دارند.

سوکت های شبکه نیز معمولاً به عنوان تجهیزات ارتباطی و مخابراتی استفاده می شوند. نکته فوق العاده مهمی که وجود دارد این است که پس از آن که مراحل نصب باکس ترانکینگ پریز به پایان رسید، شما در مراحل بعدی متناسب با نیاز خود می توانید این پریز ها و سوکت های شبکه را در بدنه باکس ترانکینگ اضافه کنید.

برای این کار چندان فرآیند پیچیده ای در پیش ندارید. زیرا تنها کافی است درپوش باکس ها را جدا کنید و سپس با برقراری اتصالات ایمن میان سیم های برق و پریز ها این عملیات انشعاب گیری را انجام دهید.

از لحاظ تعداد استفاده از پریز نیز هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد. البته شما باید ولتاژ برق مجموعه خود را نیز مد نظر قرار دهید. اینکه تا چه حد می‌تواند از انشعاب گیری های متعدد پشتیبانی کند.

مکانیزم محافظتی باکس ترانکینگ پریز

ممکن است بسیاری از افراد عملیات سیم کشی و کابل کشی را به صورت توکار ترجیح دهند. زیرا در چنین حالتی احتمال می دهند که حفاظت بیشتری برای سیم های برق به وجود خواهد آمد. در حالت تو کار اصولاً از انواع لوله خرطومی برای انتقال سیم های برق استفاده می شود. اما این اقدامات زمانی انجام خواهد شد که یک ساختمان در حال احداث می باشد.

به بیان دیگر زمانی که معماری و ساخت و ساز یک سازه به پایان می رسد ممکن است شما به جهت نیاز کاری خود و همچنین استفاده از تجهیزات برقی مختلف وجود پریز های بیشتری را در اطراف خود احساس کنید. در چنین شرایطی شما نمی توانید مجدداً سازه خود را تخریب کنید تا بتوانید پریز های بیشتری استفاده کنید.

اما راه دیگری نیز وجود دارد که با نصب باکس ترانکینگ پریز دقیقا همان میزان حفاظت را برای سیم های برق فراهم خواهید کرد. از طرفی می توانید با کمترین هزینه پریز های بیشتری را در اطراف محیط خود داشته باشید. مکانیزم حفاظتی که این باکس ها دارند این است که بدنه آنها کاملاً پلیمری می باشد.

در نتیجه هیچگاه جریان برق را از خود عبور نمی دهند. این موضوع زمانی اهمیت پیدا می‌کند که به جهت آسیب دیدگی کابل ها، رشته سیم ها با بدنه باکس تماس پیدا کنند. از طرفی باکس ترانکینگ پریز یک پوشش همه جانبه است. یعنی کابل ها در یک محفظه کاملا محکم نگهداری می شوند و شما برای دسترسی به آن ها تنها کافی است درپوش باکس را جدا کنید تا بتوانید به سیم های برق دسترسی داشته باشید.

استفاده از پریز و سوکت در هر نقطه‌ای از باکس ترانکینگ پریز

تفکیک سیم ها در باکس ترانکینگ پریز

یکی از المان های مثبتی که در باکس ترانکینگ پریز وجود دارد این است که در محفظه داخلی آن شما می توانید پارتیشن های متعددی مشاهده کنید. این پارتیشن ها از لحاظ تعداد می توانند متغیر باشند اما نقش مهمی که دارند فوق العاده در حفظ امنیت سیم های برق تاثیر گذار می باشد.

اولین موضوع مرتبط با برقراری نظم در هدایت سیم های برق می باشد. بسیاری از سیم ها از لحاظ سایز ممکن است با یکدیگر تفاوت داشته باشد. در نتیجه شما می توانید این سیم ها را در یک پارتیشن به صورت جداگانه قرار دهید و سیم هایی که دارای سایزهای کوچکتری هستند را در یک پارتیشن دیگر بگذارید.

با این کار هوشمندانه مدیریت شما در انشعاب گیری سیم ها افزایش می‌یابد و بهتر می توانید پریزها را بر روی باکس ها نصب کنید. مزیت بسیار مهم دیگری نیز این پارتیشن ها دارند که می تواند برای بسیاری از خریداران جالب باشد. زیرا این پارتیشن ها به خوبی می توانند از گره خوردن سیم ها به یکدیگر جلوگیری کنند.

اصولا اگر یک حجم زیادی از چند سیم در یک محفظه بسته قرار گیرند احتمال در هم پیچیده شدن در آنها بسیار زیاد می باشد. این اتفاق می‌تواند در طولانی مدت باعث آسیب فیزیکی به سیم های برق شود.

اعمال تغییرات سریع در شبکه سیم کشی با باکس ترانکینگ پریز

اعمال تغییرات سریع در شبکه سیم کشی با باکس ترانکینگ پریز

زمانی که یک سیستم سیم کشی را به حالت روکار نصب و راه اندازی می کنید حتما این توقع را دارید که بتوانید به راحتی به تغییر شبکه سیم کشی بپردازید. این تغییرات شامل تعویض سیم ها، نصب پریز های بیشتر و همچنین بازرسی و ارزیابی مسیر سیم کشی می باشد. شما در هر زمانی که بخواهید می توانید حتی باکس ها را از سطوحی که قبلاً بر روی آن نصب کرده اید جدا کنید و در یک موقعیت دیگر نصب کنید.

از طرفی به جهت سایز بندی های مختلفی که باکس ترانکینگ پریز دارد شما قادر خواهید بود تا حجم سیم ها را تغییر دهید و یا اینکه از باکس های بزرگتر یا کوچکتر در مسیر سیم کشی استفاده کنید. حال آنکه در سیم کشی توکار این اعمال تغییرات عملا ممکن نیست و شما مسیر بسیار سختی را برای تغییر سیم کشی توکار خواهید داشت.

جهت مشاوره و خرید محصول می توانید با مشاوران و کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید. همچنین جهت خرید آنلاین انواع محصولات شرکت پتروکاسپین به سایت اینترنتی pcp.ir مراجعه نمایید.

مشاوره و خرید : ۰۲۱۴۱۸۰۵

 

مقالات


اطلاعات تماس